Ingeborg Hjortsballe
Behandlere m.m. tilknyttet Den 6.sans
Filosofien bag Den 6. sans
10 års jubilæum


 
 


10 års jubilæum i Den 6.sans
28. juni 2013 

En ide blev til virkelighed, da jeg for 10 år siden vendte tilbage til min hjemegn efter 21 år på Sjælland og et par udenlandsophold.
 
Det havde altid undret mig hvordan menneskers virkelighed blev dannet. Efter 13 år som skolelærer, en rejse til Østen og Australien, 1 år i Istanbul og 3½ års arbejde med indvandrere og et utal af kurser indenfor det alternative, ville jeg starte et center, som et mødested for alle, der var åbne overfor at få større bevidsthed om sig selv, og om hvordan universet hænger sammen.
 
Den 6.sans holdt til i Vesterbrogade 9 de første 3½ år, hvor der var 3 behandlerlokaler, samt en kombineret butik og kursuslokale.
Det blev flyttet til Gammelhavn 11-13 i okt. 2007. I starten havde vi 300 m2, men det blev senere halveret og fungerer nu godt med 2 kursuslokaler og 3 behandlerlokaler.
Stedet danner ramme om aktiviteter inden for selvudvikling og området bevidsthed, samt evnen til at mærke, hvordan man bruger sine medfødte ressourcer til at leve det liv, man gerne vil.
 
Den 6.sans har ikke nogen religion, hvor man skal tro på andre, men møder mennesket, hvor det er og støtter dem til at tro på sig selv og til at finde den vej i livet, de kan mærke er bedst for dem. De fleste vil gerne tiltrække mere livsglæde, men livet har gjort at bekymringer og angst fylder mere. Med forskellige teknikker kan man få sjælen og kroppen til at acceptere det, der er sket, så man sætter sig selv fri og værdsætter den læring man har fået ud af hændelserne. Der bliver så mere plads til livsglæden og de kreative, skabende kræfter.
 
Der er i de seneste år dukket nye metoder op for at få mennesket til at tage styringen i deres eget liv, så de kan frigøre sig fra tidligere tiders autoriteter og overbevisninger.  Den 6.sans tilstræber bredden så alle har en mulighed for at finde deres egen vej til selverkendelse og igen at kunne mærke og stole på, at det de mærker er det rigtige og, at det er deres følelser, der viser dem den rette vej. Det forudsætter, at man kan mærke kroppen. Mange mennesker ignorerer kroppens signaler og kroppen reagerer f.eks. med smerte. Ved at gå ind i smerten og mærke hvad den fortæller, har vi mulighed for at handle på det, lave vores liv om og så vil kroppen igen fungere normalt.

Den 6.sans tiltrækkes af dygtige undervisere og behandlere fra ind og udland og løbende tilbydes nye behandlingsformer. For tiden kan stedet tilbyde behandlinger, kurser og foredrag indenfor: Metamecin, Tankefeltsterapi, regressionsterapi, bevidsthedsoptimering, clairvoyance, medieskab, healing, mensendieck, meditation, afdødekontakt, håndlæsning, zoneterapi, Dorn Terapi; Intuitiv terapi, Access Bars, Neurofeedback hjernetræning og Heilpraktik.
Vil man gerne på en uges selvudvilking laves nu spirituelle selvudviklingsrejser til kraftfulde steder i Tyrkiet. Der tilbydes pt. Lænegerevarende uddannelser i Intuitiv Terapi, Clairvoyant Mediehealer og Sanse coach.
 
Igennem de 10 år har mange kendte undervist og holdt foredrag på stedet. Bl.a. Lars Mygind med Tankefeltterapi og METAsundhed, Lene Hanson Kostvejleder og Simone Key Underviser fra Stansted i England.
 
Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer, især nu videnskaben har bevist at vore tanker styrer vore celler og dermed vores liv. Der bliver større forståelse af forbindelsen mellem krop og sind. Ligeledes har kvantefysikere bevist at universet er levende og bevist. At vi er en del af en levende net af energi, hvor vi tiltrækker det vores underbevidsthed tror.
                                                                                                  Kærlige hilsner Ingeborg Hjortsballe


December
D. 9. Dec kl. 15.00-18.00
Drop in Torsdag
D. 16. Dec kl. 15.00-18.00
Drop in Torsdag
D. 23. Dec kl. 15.00-18.00
Drop in Torsdag
Januar
D. 8. Jan kl. 10-16.30 i Bygningen, Vejle
Få dine ønsker opfyldt i 2022 v.Rikke Mors og Ingeborg Hjortsballe
D. 9. Jan kl. 9-17
Dyretelepati - Når dyrene hvisker tilbage v. Manja Vestergaard
D. 19. Jan til 21. jan. kl. 9-16
Personlig udvikling og velvære v. Inge Halmø
D. 22. Jan kl. 10-16
Oplever du manipulation på arbejdspladsen? v. Nicolai Hassing
D. 29. Jan og 30. jan start på uddannelsen
Clairvoyant Mediehealer Uddannelse v. Judy Rasmussen
Februar
D. 5. Feb og 6. feb.
Kursus i Spirituel Healing 1 v. Rikke Mors
D. 12. Feb og 13. feb start på kurset
Kursus i regression v. Ingeborg Hjortsballe
D. 18. Feb og 19. feb.
2 Dages Grundkursus I Tankefeltterapi Og Emotional Freedom Techniques (TFT/EFT)
D. 20. Feb og 21. feb.
Din intelligente krop 2 dages grundkursus i METAsundhed v. Lars Mygind
D. 23. Feb til 25. feb. kl. 9-16
Spædbarnsterapi v Inge Halmø
D. 26. Feb og 27 feb. start på uddannelsen
Common Sense Clairvoyant uddannelsen
Den 6 Sans - Skyttehusgade 34 - 7100 Vejle - Tlf.: 51 600 606 - E mail: ingeborg@den6sans-vejle.dk